25 ANI EXPERIENTA

.

280 PROIECTE

ECHIPA DEDICATA

CINE SUNTEM?

CU CE NE OCUPAM?

UNIVERSAL LIFT este preocupata permanent de satisfacerea cerintelor clientilor, in exclusivitate detinatorilor de ascensoare sau celor ce doresc montajul, modernizarea, repararea si mentenanta la instalatii de ridicat ce indeplinesc conditii optime de siguranta, calitate si confort, cu finisaje standard sau de lux, in deplina concordanta cu Prescriptiile ISCIR si Normele Europene.

In prezent UNIVERSAL LIFT asigura intretinere pe baza de contract unui parc important de instalatii de ridicat, 280 de ascensoare si platforme ridicatoare fiind montate de noi, in Bucuresti sau in tara, situate in ansambluri rezidentiale, blocuri de locuinte, institutii sau persoane private.

ECHIPA

DEDICATA

CALITATEA

PRODUSELOR

Serviciile noastre sunt asigurate de personal experimentat si operativ, echipat cu logistica moderna.

In ceea ce priveste calitatea prestatiilor, suntem in permanenta informati cu ultimile noutati in materie de ascensoare.

UNIVERSAL LIFT este orientata in gasirea celor mai optime solutii pentru satisfacerea cerintelor clientilor in domeniul instalatiilor de ridicat.

Toate produsele si componentele sunt certificate pentru conformitate, potrivit Directivei Europene 214/33UE , iar societatea are implementat si certificat sistemul de management integrat calitate-mediu-sanatate si securitate ocupationala.

CERTIFICARI

certs
marca IQNet
Marca srac dom reg E
Marca srac 9001 000