UNIVERSAL LIFT SRL

vine in intampinarea cerintelor dumneavoastra, oferind urmatoarele servicii

1.CONSULTANTA SI PROIECTARE

UNIVERSAL LIFT este autorizata ISCIR pentru proiectarea, fabricatia, montajul si intretinerea instalatiilor de ascensoare.

In realizarea proiectelor folosim metode moderne de proiectare asistate de calculator, soluții software CAD, care conduc la o durata scurta de executie a proiectului final in conformitate cu cerintele clientului.

De asemenea, oferim consultanta pentru clientii nostri, bazata pe o experienta tehnica bogata.

Daca ne alegeti, noi va garantam succesul.

De la consultanta si proiectare pana la punere in functiune, in fiecare detaliu va puteti baza pe experienta specialistilor nostri.

2.MONTAJ ASCENSOARE

UNIVERSAL LIFT in conformitate cu H.G.439/2003, Anexa 11, Modulul H, este certificata pentru activitatile de proiectare, fabricatie, asamblare, montare si inspectia finala a ascensoarelor, fiind raspunzatoare pentru aplicarea pe ascensoare a marcajului C.E.

Echipele noastre au o calificare superioara , o vasta experienta in domeniul montajului de ascensoare, platforme ridicatoare si alte instalatii de ridicat, fiind specializate de catre producatori si autoritatile competente in domeniu.

3.INTRETINERE, REVIZII SI REPARATII

UNIVERSAL LIFT este autorizata pentru lucrari de intretinere, revizii si reparatii ascensoare.

Serviciile sunt asigurate de echipe experimentate si operative pentru care asiguram programarea lucrarilor, aprovizionarea pe teren cu piese de schimb si bune relatii cu clientii.

Toate componentele si piesele folosite sunt certificate, garantate si provin din U.E.

4.SERVICII RSVTI

UNIVERSAL LIFT isi desfasoara activitatea de operator RSVTI prin personal propriu, atestat si autorizat ISCIR, cu pregatire si experienta in domeniu instalatiilor de ridicat.

Prin supravegherea si verificarea tehnica permanenta a ascensoarelor, expertul RSVTI se asigura ca serviciile la instalatiile de ridicat se efectueaza de catre societatea de intretinere autorizata in conformitate cu specificatiile producatorului si a prescriptiilor tehnice.

5.MODERNIZARE ASCENSOARE

Ascensoarele au o durata de viata recomandata de cca. 12 ani.

La depasirea acesteia, gradul de uzura a instalatiei este ridicat, aspectul este invechit si demodat, cabina se blocheaza frecvent, necesitand modernizarea instalatiei.

Modernizarea confera siguranta ascensorului, eficienta sporita in functionare si un aspect exterior modern si atractiv, raspunzand nevoilor actuale ale utilizatorilor.

Proprietarii ascensoarelor pot alege înlocuirea totala a liftului vechi sau inlocuirea partiala a componentelor de securitate si a componentelor ce nu mai functioneaza in parametri normali.

Pachetele de modernizare sunt flexibile si se adapteaza fiecarei instalatii in parte.

6.DISPECERAT PROFESIONAL 24/7

UNIVERSAL LIFT, asigura permanenta in primirea deranjamentelor si reclamatiilor la telefonul:

021.332.28.65

Pentru persoanele blocate in cabina, intervenim cu prioritate in maxim 30 minute.